luni, 29 martie 2010

The organic body care shop II

Asa cum am promis aici, revin cu noutati despre cremutele in chestiune in posesia carora am intrat azi :D. Incep cu lucrul de care am fost..un pic dezamagita.

1. Pure Nuff Stuff Body Bliss-Rose and Vanilla (100ml - 5.5 lire)


Am comandat-o cu gandul ca o sa miroase placut a vanilie =P~ ( si poate mai putin a trandafiri).  A ce miroase in realitate? Hmm..greu de definit. Cert e ca nu a ce scrie pe ambalaj. E ceva ce te duce cu gandul la un produs expirat sau ca sa nu fiu atat de carcotasa...ceara.. veche si proasta.

O alta surpriza neplacuta am avut-o in momentul in care am desfacut sticluta albastruie, iar lotiunea a inceput sa iasa in voia ei..si evident, nu a mea :-L . Asa ca m-am panicat si am astupat-o repede . La a doua incercare a stat mai cumintica. Inclin sa pun asta pe seama conditiilor de transport, desi cum imi spunea cineva..nu e totusi apa minerala.

Lotiunea este catalogata pe site ca fiind "vegan", iar ce contine puteti vedea mai jos:


Si in sfarsit am observat si eu ca uleiul de trandafiri si vanilia sunt in coada listei, deci slabe sanse ca produsul macar  sa fi avut iz de cele mentionate. Iar pe site-ul lor ingredientele sunt asezate in ordine alfabetica, deloc ajutator [-X .

Ca textura, lotiunea este asemanatoare cremelor din comert, putin mai uleioasa, dar intra repede in piele si daca n-ar fi acel miros ingrozitor, as folosi-o incantata. Din pacate, datorita acestui inconvenient, o s-o folosesc cel mult pentru masarea si hidratarea picioarelor.

As mai cumpara-o o data? Evident, nu!

2.  Akamuti Body Butter - Coconut Oil (50mg -3.95 lire)

Surpriza pe care am avut-o cu acest produs este ca aproape mi l-am varsat in brate cand am incercat sa deschid cutiuta metalica. Se pare ca din cauza caldurii transportului, acest unt moale s-a transformat intr-un ulei greu de stavilit de sarmana cutiuta si ma bucur totusi ca a mai ajuns ceva la mine si nu s-a prelins prin tot pachetul.

Despre miros..miroase initial a nuca de cocos de parca ai fi intr-o ciocolata Bounty uriasa, dar dupa aceea se simte acel miros ranced de ulei. N-am ce sa comentez aici pentru ca oamenii au mentionat pe site ca produsul nu este dezodorizat. Acum, datorita problemei cutiutei, am testat vrand nevrand si timpul de absorbtie a uleiului si aici am numai cuvinte de lauda pentru ca intra imediat in piele fara a o lasa grasa, iar pielea ramane catifelata si mirosind usor a cocos..si putin a ulei..ranced..dar te obisnuiesti repede cu mirosul :D


Potrivit site-ului lor, acest ulei poate fi folosit pentru hidratarea profunda a pielii, dar si ca masca si balsam pentru par sau ca remediu impotriva matretii.

Si mie deja imi sclipesc ochii si presimt ca parul meu o sa miroasa a cocos cateva zile de-acum incolo. Yaaay! :D

As mai cumpara? Da, dupa ce ma obisnuiesc cu mirosul.

3. Akamuti Body Butter-Cocoa and Almond (60ml - 6 lire)

Nu pot sa spun decat YUMMY  =P~ . Eu am mai folosit unt de cacao nerafinat inainte luat de pe Lori's Beauty care miroase la fel de bine, dar este putin mai greu de intins. Imi place foarte mult ambalajul, iar amestecul cu uleiul de migdale il face mult mai maleabil si fin decat in starea naturala. Este absorbit putin mai greu decat uleiul de cocos, insa hidrateaza foarte bine si in plus..ma simt ca o bomboana uriasa de cacao :D


Mai multe detalii despre Akamuti Body Butter gasiti la Gabi.

As mai cumpara? :D ce va zice voua asta?!

Au mai ramas 2 produse la care am tot visat si de care acum nu ma mai satur de mirosit : Balm Balm Face Balm si Balm Balm hand balm. Las insa un review amanuntit pe zilele urmatoare pentru ca intai vreau sa testez si apoi sa dau verdictul final..care va fi..presimt, pozitiv :D

2 comentarii:

  1. Ma bucur ca folosesti produse organice si naturale. Gasesti Balm Balm si la noi, la www.biobeauty.ro si in Plafaruri.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am tot cautat la noi prin Plafaruri de mi-a venit rau :). Unele domnisoare chiar se uitau tare ciudat la mine cand intrebam de Balm Balm..i felt like a freak :D

    RăspundețiȘtergere