marți, 26 iunie 2012

Akamuti Sweet Orange Cream Cleanser

Daca nu este evident deja, sunt absolut indragostita de produsele Akamuti si ultima achizitie a fost acest demachiant cu parfum placut de portocale. 




Nu stiam la ce sa ma astept cand l-am comandat asa ca am fost putin surprinsa sa vad ca este mai mult un unt cu o consistenta moale si grasa, care trebuie aplicat pe intreaga fata si apoi indepartat cu un muslim cloth (cred ca suna mai bine in engleza) sau cu o discheta demachianta dupa ce il lasam sa actioneze vreo 10 minute. Eu nu am rabdare asa de multa asa ca fie il las vreo 2 minute fie il folosesc ca pe un demachiant normal si indepartez machiajul. Producatorul atrage atentia a se evita zona ochilor, insa eu il folosesc fara nicio problema la indepartarea machiajului ochilor.

Pielea ramane un pic uleioasa asa ca eu intotdeauna imi clatesc fata dupa, dar cred ca pentru cele cu tenul uscat va fi o binecuvantare. 



Ingredientele le aveti mai jos



Cu toate ca m-am obisnuit mai greu cu el pentru ca este clar o diferenta mare intre un demachiant normal si acesta, imi place extrem de mult si il voi mai comanda. L-am cumparat de pe naturissimo.ro la pretul de 40 de lei (pe acest site produsele Akamuti sunt mai ieftine decat pe altele din Romania) si am mai facut vreo doua comenzi la ei, dar nu stiu ce s-a intamplat ca n-am mai primit nimic si nici vreo notificare cu privire la comanda. Eu mai astept :)

4 comentarii:

  1. Ce mai comandam si eu intr-un timp de pe Akamuti... Eu le luam direct de la ei de pe site, dar produsul asta nu l-am incercat niciodata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In cazul asta trebuie sa share-uiesti impresii :) Eu cred ca deja am devenit un pic obsedata de produsele lor.

      Ștergere
  2. cred ca pentru mine va fi o binecuvantare , dupa cum bine zici...:)
    nici nu stiam de acest produs , multumesc !

    RăspundețiȘtergere