sâmbătă, 27 martie 2010

NYX - Champagne & Caviar

Pentru ca am auzit multe lucruri bune despre marca de cosmetice NYX, am facut o comanda pe Make-up Shop de mai multe produse printre care si trusa de 10 farduri Champagne and Caviar din colectia Runaway.  Adica ce avem mai jos:


In primul rand, imi place mult ambalajul foarte practic, negru lucios, pe care este inscriptionata sigla NYX si numele paletei. Capacul are o oglinda interioara, iar in cutie mai gasiti si un aplicator cu doua capete, cu forme usor diferite.

Paleta mi-a placut mult pentru multitudinea de culori neutre si am fost extrem de incantata cand am primit-o. Si cam atat. Pentru ca atunci cand a venit vorba de testat, am ramas dezamagita. Culorile mi se par extrem de slab pigmentate, trebuie sa executi de vreo trei ori miscarea culoare - pleoapa ca sa se intrevada ceva. Iar acelasi rezultat l-am avut folosind pensule diferite din par natural, precum si mini aplicatorul care insoteste trusa (desi n-as mai incerca experienta pentru ca zgarie rau).

Culorile sunt mate cum mi-am dorit, dar unele nuante, in genere cele mai inchise, sunt foarte "chalky", adica prafoase si greu de blenduit.

Acesta este primul rand si din care imi place foarte mult a doua culoare..un fel de taupe dragut.


Si al doilea rand unde se poate vedea cat de urat se intind a treia si ultima culoare, precum si ca albul..e aproape inexistent..desi am insistat generos. N-a vrut si pace :)


Acum am facut un mic test. Si anume am luat o culoare din paleta, pe care am aplicat-o:

- in varianta originala,
- folosind Too Faced Insurance Policy ca baza
- aplicand  culoarea originala cu o pensula umeda si
- aplicand culoarea originala folosind ca baza NYX Jumbo pencil, nuanta Milk


Dupa rezultat, am concluzionat ca pentru a obtine o nuanta placuta si puternica trebuie musai folosit un primer bun. Altfel, in afara ca nuantele arata frumos in cutie, nu prea ai ce face cu ele. Sunt curioasa cum arata folosind primer-ul de la NYX, asa ca, la urmatoarea comanda am de gand sa incerc pe cel de intesificare a culorii. Sa vedem ce iese :)

Keep you posted.

4 comentarii:

  1. Buna. Eu am paleta pt ochi verzi, desi nu am ochii verzi. Unele culori sunt greu de aplicat, trebuie sa zgarii in cutie ca sa obtii ceva, dar altele sunt in mod ciudat moi si usor de manevrat. per total, cam obtii excat cat ai dat pe ele (excluzand paletele ruby rose care sunt ceva mai bune), dar iti trebuie rabdare, dexteritate si un primer bun:D

    RăspundețiȘtergere
  2. Hey :) O am si pe aceea eu avand ochii verzi. Parca ma incanta mai mult..Am auzit ca fardurile NYX mono sunt cele mai pigmentate, dar eu prefer paletele in genere pentru ca sunt mai less space consuming :). Acum am pus acum ochii pe doua nuante de blush de la ei ;;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu prefer paletele, dar dupa ce am dat peste too faced si urban decay, greu sa ma intorc la nyx...e adevarat ca pretul e dublu sau triplu, dar diferenta este ca de la cer la pamant!

    RăspundețiȘtergere
  4. True..I dream of Alice in Wonderland sau macar Book of Shadows 2

    RăspundețiȘtergere