sâmbătă, 18 februarie 2012

100 % Pure cosmetics - Mango soap

De cativa ani folosesc doar sapunuri naturale si dupa ce am trecut in revista gama de producatori autohtoni dintre care in topul preferintelor mele raman sapunurile Galador si Lois, m-au atras si sapunurile de la 100%purecosmetics. Istoria mea cu aceasta marca a inceput acum cateva luni cand am comandat lotiunea de corp cu ciocolata neagra si s-a concretizat apoi rapid in doua alte lotiuni, creme de maini si ochi, fond de ten, fard si lipgloss..ati prins ideea, o adevarata manie. Bun, si cum treceam eu in revista cam ce as mai dori de la ei, n-am putut rezista nici sapunului cu ulei esential de mango.



Sapunul il folosesc de doua zile si i-am gasit un singur minus si ala legat doar de parfum (deh..preferinte). Ce m-a impresionat in primul rand este cantitatea, pentru ca mie mi se pare mult mai mare decat un sapun natural normal. Nu contine coloranti,  iar la atingerea se simte baza de unt de cocos si shea (il simti aproape ca unturile solide de la Lush). Spuma este extrem de cremoasa si nu este nevoie de multe aplicari. 


 Ingrediente


L-am folosit si pentru ten si pe post de gel de dus, iar sensazitia de piele care strange este aproape inexistenta. Parfumul este puternic si yummy, initial de mango, dar notele de final imi displac..mi se pare un parfum foarte earthy..ceva in genul mirosului de argila, care ramane pe piele cateva ore.


Ce am observat este ca nu se inmoaie asa de repede ca alte sapunuri naturale ceea ce este o bila in plus din partea mea.

Pretul este de 22 lei si sincer mi se pare cam cel mai interesant sapun natural incercat pana acum si presimt o iubire lunga si neconditionata intre mine si sapunurile 100% Pure cosmetics. 

PS: mi-am trecut deja pe lista pe cel cu extract de lamaie :).


2 comentarii:

  1. Eu ma declar indragostita de produsele 100%Pure.
    De abia astept sa mai termin din ce am, ca sa pot comanda linistita si alte produse. :D

    RăspundețiȘtergere