duminică, 30 mai 2010

Peeling anticelulita cu sare de mare Balea

Pentru ca am ajuns intr-una din zile prin DM am achizitionat mai multe produse printre care si un peeling anticelulitic de la Balea.



Cand l-am vazut asa frumos cum statea pe raft, intr-un borcanas de sticla adorabil si cu un capac verde am zis ca trebuie sa-l am. Da recunosc, un factor important in decizie a fost ambalajul pe care deja il vedeam folosit pentru diverse cremute :D. Apoi s-a mai adaugat si faptul ca aveam nevoie de un gel de dus cu efect peeling sau ceva din aceeasi gama. Din pacate nu mai retin pretul.. sa fi fost in jur de 15 Roni..nu-mi amintesc. In febra DM-ului pe la care ajung cam rar am pus o multime de chestiute in cos, retinand fugitiv pretul.

Peelingul este pe baza de sare de mare, ulei de jojoba si cofeina si are o ciudata culoare albastra. Lista completa de ingrediente se gaseste pe fundul borcanasului: sare de mare, ulei de jojoba, ulei de masline, ulei de floarea soarelui, parfum, cafeina, tocopherol, apa, CI 77007, linalool, hexyl cinnamal, limonene. 



Inainte de utilizare trebuie sa amestecati sarea care se lasa pe fundul recipientului cu uleiul. Apoi se intinde pe zonele cu probleme, se freaca prin miscari circulare si se clateste cu apa. In privinta efectului de peeling eu sunt foarte multumita. Sarea este destul de fina, exfoliaza cat trebuie, dar cred ca poate fi putin prea dura pentru persoanele cu piele sensibila. Pentru mine insa merge perfect, Dupa exfoliere, pielea ramane uleioasa asa ca trebuie dat si cu un sapun peste sau gel de dus daca nu va place senzatia.

Despre efectul anticelulitic nu stiu ce sa zic. Daca o avea vreunul oricum nu se vede in doua saptamani de folosire.

Singurul lucru cu care nu ma impac este parfumul. Miroase a spuma de ras parerea mea, ceva barbatesc, care n-are nicio legatura cu o domnisoara finuta amatoare de exfolieri. Cu toate acestea cred ca merita, iar daca or sa schimbe si parfumul o sa ma duc sa-mi fac un stoc generos :)

8 comentarii:

  1. Inca nu am incercat nimic de la Balea, ajung cam greu in celalalt capat al orasului insa cand voi ajunge cu siguranta voi lua ceva.

    PS: si eu as fi luat produsul doar pentru ambalaj:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Este primul produs de la ei pe care il incerc, restul produselor mi se par cam pline de chimicale. Si de mine e cam departe DM-ul :(

    RăspundețiȘtergere
  3. si mie imi fug ochii dupa ambalaje :D suntem niste superficiale :P

    RăspundețiȘtergere
  4. Uhm, imi place la nebunie cum arata. Culoarea e divina :D. o sa-l achizitionez si eu mai ales ca incerc sa-mi fac timp sa merg la aerobic :D

    http://www.iuliabadita.ro/

    RăspundețiȘtergere
  5. De la Balea am folosit doare gelurile de dus- imi plac ca persista mirosul pe piele 1-2ore dupa dus.
    Cat despre recipientul asta, chiar arata bine, privitor la continut... hmmm, mi-ar fi de folos :P

    RăspundețiȘtergere
  6. @ Iulia-Maria: sa-mi spui daca reusesti :)..eu am cochetat putin cu alergatul. @black_beauty uite ca gel de dus n-am incercat, doar un sapun lichid cand am fost la cineva in vizita :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Pentru un peeling extraordinar incearca o reteta care pe mine m-a lasat cu gura cascata (la propriu). Mai auzisem de ea dar niciodata nu m-am hotarat sa o incerc pana nu am redescoperit-o aici http://www.misshappy.ro/2010/05/26/bio/the-best-scrub/ (sper ca e ok ca am pus link-ul). Pe scurt dupa ce am folosit-o am topait de bucurie cam o ora pana s-a saturat prietenul meu sa ma auda :)Imi lasa o piele atat de catifelata cum nu cred ca am avut nici cand eram bebelus :P Si ca sa adaug si un pic de parfum am pus 2 pic de ulei esential de lavanda.

    RăspundețiȘtergere
  8. Abia astept sa imi spui daca are si efect. Am vazut si eu, dar am fost cam rezervata.

    RăspundețiȘtergere