duminică, 2 mai 2010

Colectia mea crescanda de pensule II

Iata ca iar n-am rezistat tentatiei si am mai achizitionat trei pensule Coastal Scents. Si acum ma pot mandri cu urmatoarele:

1.  Italian Badger Buffer Brush Large (luat la reducere cu 11.95$ de la 29.95$ - cica). Si pentru ca pe site-ul lor nu am reusit sa imi fac niciodata o idee despre cat de mare ar fi o pensula, iata imaginea de pe site


si cum arata ea in mana mea (am palma destul de mica)


 Mie mi se pare ca pensula asta arata senzational. Eu o folosesc pentru aplicarea fondului de ten lichid si isi face treaba extrem de bine. Perii, asa cum reiese si din denumire, sunt din par de bursuc. Nu sunt foarte moi, iar la prima folosire am avut cateva minute o senzatie de mici intepaturi la nivelul fetei, dar fara vreo urma vizuala. Pana la urma tenul meu s-a obisnuit, asa ca nu mai consider acest lucru un dezavantaj. Singurul aspect cu care inca mai am de furca este...mirosul. Am tot auzit pe diverse forumuri cum ca pensulele din par natural de la Coastal Scents au un miros caracteristic, dar nu m-am lovit pana acum de acest aspect nici macar la pensula tip evantai. Dar acum...Dumnezeule..this thing smells awful!! Initial nu mi-am dat seama de acest lucru, dar dupa ce le-am spalat cum mi s-au transmis instructiunile in pachet si am bagat nasucul in pensula sa vad de e ceva..mi s-a facut rau. Si nu ma mir...that's a dead still alive badger!! ( :)) )

Sunt la a treia spalare si parca..duhoarea s-a mai diminuat. A fost mai greu la inceput pentru ca aveam impresia ca pana si fata mea miroase a bursuc dubios, dar acum ma descurc si sper ca in curand mirosul sa dispara, daca nu..ma tenteaza un puf nevinovat de parfum peste dumneaei.

Fara acest mic inconvenient, pensula face toti banii. As mai cumpara-o? Cu siguranta!

2.  Sable Contour Brush (1.79$)

Fiind inca in cautare de pensule pentru linia pleoapei potrivite pentru mine ca marime, aceasta pensula mi s-a parut ideala.



O gasesc perfecta pentru crease si extrem de usor de folosit. Manerul este din plastic negru, avand modelul imprimat pe suprafatalui. Ca o concluzie, la acest pret calitatea este peste asteptari.

3. Large Pencil Crease Black (3.95$)

Luata pe acelasi principiu ca mai sus, pensula arata foarte bine, dar coada cam lunga poate sta in calea unei manuiri usoare. Pentru ca varful este putin ascutit se poate folosi cu efect si pentru accentuarea liniei genelor. Cu siguranta un must have.



5 comentarii:

  1. :D That's not a dead badger :) Nu stiu de ce toata lumea are impresia ca pentru a lua parul unui animal, animalul este omorat in prealabil. Nu e deloc asa :) Sunt pur si simplu...tunse si atat, nu-i nimic agresiv la mijloc :)
    Sa le stapanesti sanatoasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. :))..moaa..daca viu miroase asa..nu vreau sa ma gandesc cum o mirosi mort!!! :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. De ultimele 2 pensulici am si eu nevoie. Si-mi cam fac cu ochiul :D

    http://www.iuliabadita.ro/

    RăspundețiȘtergere
  4. Prima pensulă o am şi eu. Dacă nu o dau cu balsam atunci când o spăl e un pic cam aspră. O spăl cu şampon, apoi o înmoi într-o căniţă în care am mască de păr Kallos amestecată cu apă. Clătesc din nou şi gata! Perii devin mai fini.
    Cât despre bursuci, nu sunt omorâţi pentru blană, chinezii îi omoară deoarece îi consideră dăunători pentru recolte şi blana o vând la fabricile de pensule iar animalul îl vând în piaţă pentru carne sau îl halesc ca pe găină.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am incercat cu sapun de Alep :D. Se pare ca bursucilor insa nu le prieste. Mirosul a disparut la tine?!

    RăspundețiȘtergere