duminică, 25 aprilie 2010

Produse Coastal Scents in Romania

Tot cautand pensule ieftine si bune am descoperit zilele acestea magazinul online CosmeticStyle. Ce mi-a atras atentia este ca acest site comercializeaza si produse Coastal Scents like, incepand de la renumitele truse de farduri pana la pensule si eye linere gel.

O paleta 88 (presupun matte) este 80 Ron, destul de mult, dar daca ai comanda una de pe Coastal Scents transportul pana in Romania te costa in jur de 13 dolari, trei saptamani de asteptare si posibilitatea ca fardurile sa fie sparte. Asa ca la un calcul sumar iesi mai castigata.

Cum banuiesc ca stiti deja, trusa 88 este fabricata in China, iar Coastal Scents ca si cei de la Beauties Factory doar isi pun sigla pe amblaj. In concluzie, nu prea conteaza "brandul", pentru ca o sa primiti acelasi produs. Site-ul ofera 4 tipuri de palete 88 Beauties Factory (2 dintre ele fiind identice Coastal Scents: matte si shimmer).

In ceea ce priveste pensulele, oferta este ok (preponderent pensule pentru machiajul ochilor),  iar pensulele Coastal Scents le recunosti cu usurinta: fie este specificat in titlu, fie poza este identica cu cea de pe site. Pentru o persoana care a petrecut zile bune pe site-ul Coastal Scents intorcand pe toate partile produsele, siiigur ii este usor sa le deosebeasca :).

Ajungand la preturi, ele incep de pe la 9 Ron pana pe la 30 Ron pe bucata, Cam scump atunci cand stii ca o pensula din aia o iei cu mai putin de 2 dolari si aici este 10 Ron si ceva, dar daca este sa faci iar un mic calcul parca totusi ai da 10 Ron decat sa stai sa platesti un transport de cateva ori mai mult decat produsul in sine.  

Ajungand la tusurile gel, acestea sunt 36 Ron la reduce (de la 40 Ron) care mi se pare totusi cam prea scump. Cel putin eu nu as da atat. 

Momentan eu astept deja o comanda de pe Coastal Scents pe care am preferat-o pentru ca mi-o aduce cineva din State, deci transportul a fost mai putin. Nu mi-am luat paleta 88, dar n-am rezistat la 28 Piece Eye Shadow Neutral Palette, asa ca o sa urmeze un review saptamana viitoare. Yay!




Pe site-ul CosmeticStyle am mai vazut si produse Sally Hansen de care ma tot lovesc in cautarile mele pe internet, dar nu am testat niciunul pana acum. Asa ca astept comentarii si recomandari in privinta acestui brand :D

4 comentarii:

  1. Wow. Ieri am scris o postare despre acelasi site, de pe care mi-am luat 3 pensule:). Great minds think alike:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Cat imi place paleta asta nude :X


    http://www.iuliabadita.ro

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, arata foarte frumos insa multe culori sunt extrem de pale si pentru un ten alb ca al meu.

    RăspundețiȘtergere