marți, 20 aprilie 2010

Bar Coffee de la Soap Mill

Pentru ca imi plac la nebunie sapunurile naturale, am ajuns si la Soap Mill si sapunelul cu cafea si scortisoara Bar Coffee. Cand l-am primit, eram racita asa ca vreo saptamana l-am folosit incantata, insa fara sa-i simt mirosul.
 Imagine preluata de pe soapmill.ro


Ce pot spune despre el este ca, in primul rand este un sapun cu care trebuie sa te obisnuiesti. Creat cu scopul de a ajuta la exfolierea pielii prin adaosul de cafea macinata si scortisoara, initial s-ar putea ca pielea ta sa aiba un soc daca esti ca mine si freci zdravan in locuri sensibile. My bad! :). Asa ca dupa ce am chicotit la ideea de a povesti la prieteni cum m-a atacat pe mine sapunul in baie si mi-a lasat ditamai zgarietura, m-am linistit si am frecat mai cu grija. Spuma face muuulta si foarte fina, un deliciu, cu o usoara tenta galbuie data de cafea si scortisoara. Ce mai pot adauga este faptul ca nu se inmoaie foarte usor in contact cu apa. Adica te tine ceva vreme.

In ceea ce priveste mirosul, mie mi se pare ca aduce putin a levantica, desi m-am uitat la ingrediente si contine doar urmatoarele: "ulei de cocos, ulei de palmier, ulei de masline, ulei de floarea soarelui, unt de cacao, apa distilata, cafea macinata, scortisoara macinata." Ar fi fost frumos sa se simta un usor miros de cafea sau scortisoara (eu fiind o maniaca cu ambele), dar nici parfumul actual nu e urat. Miroase a natural iar pielea pastreaza un usor parfum dupa spalare.

Ce am observat la acest sapun este faptul ca nu usuca pielea deloc. In plus tenul meu arata mult mai bine mai ales ca este usor exfoliat la fiecare utilizare :D.

Asupra efectelor anticelulitice inca nu ma pot pronunta. Ca orice produs natural, efectul nu apare peste noapte, dar o sa urmaresc problema asa ca va tin la curent. Pana atunci ma bucur in fiecare dimineata de un masaj revigorant la spa-ul meu de-acasa :).

4 comentarii:

  1. Anda, multumim frumos pentru review-ul detaliat, o sa adaug si eu pe blog in sectiunea review-uri link-ul catre acest post.

    Ar fi putut sa miroasa mai puternic a scortisoara, daca adaugam ulei esential de scortisoara, asa cum contine cel lichid. Problema este ca acest ulei este cunoscut ca fiind alergenic, ca atare am preferat sa avem doua produse, unul cu ulei esential si unul fara. Astfel incat daca anumite persoane au probleme cu uleiul de scortisoara, sa aleaga varianta solida, dar sa se bucure - totusi - de exfoliere si efecte anticelulitice.

    Acest sapun poate fi folosit cu succes dupa "activitati mirositoare", tocmai pentru ca elimina mirosurile neplacute de pe piele. Cum ar fi lucratul in gradina, taiat ceapa, usturoi, peste.

    Am mai spus-o, sapunul Bar Coffee este vedeta sapunurilor solide Soap Mill, toate persoanele care l-au testat fiind extrem de incantate de el.

    Se pare ca si tu ai devenit fan, asa ca nu putem decat sa ne bucuram. Mai precis, sa nu ne mai incapem in piele de bucurie, pentru ca am creat produse care sunt apreciate. :):):)

    RăspundețiȘtergere
  2. Suna foarte tentant acest sapunel :D

    http://www.iuliabadita.ro/

    RăspundețiȘtergere
  3. @Silvia: Sa stii ca mi-a placut foarte mult si sunt curioasa cum e cel lichid :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Anda, te asteptam sa il incerci si pe cel lichid! Si asteptam review-ul aferent. :):):)

    RăspundețiȘtergere