duminică, 22 iulie 2012

Pink Box de Iulie

Am primit saptamana asta si Pink Box-ul de Iulie (al treilea pe care l-am cumparat) si desi imi place la nebunie cutia frumos cartonata si roz, pana acum pe mine nu prea m-a convins, asa ca o sa ma gandesc  serios daca nu cumva aceasta cutie de Iulie va fi si ultima comandata.

Dar hai sa incepem cu continutul:

5 produse (3 full size + 2 mini size) si o reducere de 200 lei la harshastravel.ro 



Servetele umede antibacteriene Touch. Este un pliculet mic si foarte practic pe care aproape l-am consumat. Ce nu-mi place este mirosul (putin incert si cu siguranta o incercare nereusita de parfum de violete). Apoi imi da totusi senzatia de servetele cheap..din alea pe care le gasesti la oferte pe la metrou.



Cred ca asta a fost singurul produs de care m-am bucurat foarte mult pentru ca produsele Mario Badescu sunt intr-adevar extraordinare. Inca nu l-am incercat pentru ca m-am intors de la mare si vreau sa mentin bronzul fetei cat mai mult (stiu me sick :P ), dar o sa o fac in curand. Mirosul nu este extraordinar, dar aduce cu ceva plante si argila. 


Lip liner NYX. Stiu ca l-am mai cumparat acum ceva timp cu o revista si l-am facut cadou pentru ca aceasta culoare nu o port. Cred ca de vreo doua ori in viata am folosit lip-liner si asta prin perioada liceului. Daca era o culoare mai deschisa i-as fi dat o sansa pe post de ruj..dar asa..



Hmm..inteleg ca este vara si ca este nevoie de un astfel de produs, dar sincer eu nu am mai auzit de firma asta si mi se pare asa..un produs drug store si cam atat. Nu il voi folosi pentru ca utilizez aproape doar unturi de corp naturale si ma simt ca si cum mi-as da cu o tona de chimicale de cate ori folosesc altceva.


Veet crema depilatoare de care am fost destul de incantata pentru ca n-am mai folosit crema depilatoare de 15 ani de zile de cand singurul lucru pe care il puteai gasi era ceva romanesc intr-un tub galben si care mirosea ingrozitor. Asa ca pe asta o s-o incerc in curand pe brate si revin cu impresii.


Voucher reducere la agentia de turism Hashas. Din pacate eu nu m-am aflat niciodata in publicul tinta al unor astfel de oferte, asa ca va ajunge direct la cosul de gunoi. In genere, nu-mi plac nici astfel de cadouri in cutiile de pe la noi cum ar fi cele la bijuterii sau saloane cosmetice. De cele mai multe ori, nu prea ai ce alege, iar saloanele se afla in partea cealalta a orasului asa ca raman cu un gust amar cum ca as fi dat niste bani aiurea cand primesc astfel de vouchere.

Voi ati comandat astfel de cutii? Ce impresie v-a facut pana acum?

4 comentarii:

  1. Produsul de protectie se pare ca e de la Marionnaud. Am vazut ca alte fete au primit o nuanta de roz la crieonul Nyx, maorul ala nici pe mine nu ma atrage. Cred ca ma risc si eu sa cumapar Pink Boxul :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da am vazut si eu nuanta roz..sniff..mi-ar fi placut aia :)

      Ștergere
  2. uff, ce prostie zau, din ce in ce mai nasol, nu se pricep sa negocieze deloc, macar un produs sa fie ceva de capul lui.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mda..cred ca o sa raman doar la Cutia Verde care mi-a placut de fiecare data.

      Ștergere