duminică, 19 februarie 2012

Sabon scrub - Mango & Kiwi

In ultima vreme am folosit cu intensitate scruburile corporale si primul despre care vreau sa va vorbesc este cel de la Sabon cu Mango si Kiwi. 



Exfoliantul este o combinatie de sare de la Marea Moarta pentru o exfoliere perfecta si ulei de migdale si soia pentru hidratarea pielii. Eu nu sunt un mare fan al exfoliantelor pe baza de ulei, pentru ca lasa o pelicula uleioasa pe piele si pe maini si iti trebuie multa atentie daca nu vrei sa patinezi serios in cada si asta se intampla si cu Sabon (poate mai putin patinatul). In schimb acesta exfoliaza fara a zgaria, iar eu combin exfolierea cu un masaj anticelulitic in zonele cu probleme si nu am avut niciodata o senzatie de discomfort. Sarea este destul de marunta si aduce mai mult cu zaharul, iar in timpul aplicarii incepe sa se dizolve astfel incat daca masajul este mai lung va disparea total lasand in urma pielea uleioasa hidratata. In general, eu folosesc dupa un gel de dus pentru a indeparta pelicula uleioasa de pe piele, dar am incercat si varianta cu leave in, si dupa dus si sters cu prosopul pielea arata extrem de hidratata fara a fi uleioasa. 



De la prima intalnire cu produsele Sabon ce mi-a placut este parfumul puternic si placut la mai toate produsele lor. Si aici intra si acest exfoliant..miroase demential a ananas si kiwi (eu n-am simtit niciun mango pe-acolo) si cred ca este cel mai natural parfum pe care l-am intalnit la un astfel de produs. Pur si simplu salivezi, iar in baie parfumul ramane vreme indelungata. So nota 10+ pentru aspectul asta.


Acum revenind la lucruri mai lumesti un borcanas dragut de 250ml costa 69 lei, iar cel de 500ml - 88 lei. Eu l-am cumparat pe cel de 250ml folosind un voucher de 50% reducere si desi imi place foarte mult nu cred ca-l voi mai cumpara in curand, pentru ca folosit aproape zilnic nu ma tine mai mult de 8 zile si raportat la pret, fie il folosesc o data pe saptamana, fie astept un alt voucher. Sniff. 

Momentan mai am doua geluri exfoliante tot de la ei si un scrub de la Burt's Bees pe care il ador asa ca voi mai astepta pana la o noua achizitie de scruburi.

2 comentarii:

  1. Mi-am luat si eu unul cu aroma de iasomie si-am ramas uimita de cat de mult dureaza parfumul pe piele!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu l-am terminat acum cateva zile. Cred ca ma tenteaza si cel de iasomie mai ales ca am un parfumel natural cu iasomie de care sunt indragostita.

    RăspundețiȘtergere