duminică, 12 februarie 2012

OPI - I eat mainly lobster

Oftez de vreo doua luni dupa cateva nuante de care m-am indragostit din colectia Touring America, iar vineri intr-un acces de "let's celebrate Friday evening shopping" am ajuns in Sephora si am plecat cu aceasta nuanta superba. 



Daca nu este inca evident, gama de lacuri de unghii pe care le port se impart in 3: nuante redish (long live OPI for that), nuante cat mai naturale (rozuri pale in genul celor folosite pentru french manicure) si the darkest of them all dar mai rar (negru sau aubergine kinda Lincoln Park after dark area).

I eat mainly lobster este o nuanta superba almost coral cu particule minuscule de sclipici. Se pot vedea irizatii foarte frumoase in lumina atunci cand te uiti la produsul din sticluta. Dar..puterea de acoperire cere o aplicare de cel putin doua straturi (in cazul meu trei) si mie personal mi se pare ca aplicare nu este excelenta si isi nu are acelasi luciu si scliposenie ca produsul pe care il vezi in sticluta. Hmmm..Overall insa sunt incatata de culoare si de ieri ma tot surprind uitandu-ma cu drag la unghiutele me.



2 comentarii: