duminică, 26 februarie 2012

Maybelline New York Eyestudio Lasting Drama Gel Eyeliner 24h - Intense Black

De ceva timp sunt indragostita de eye linere, cu cat mai negru cu atat mai bine, in combinatie cu un fard nude sau usor auriu. Am folosit mult timp si am fost foarte multumita de cel de la Maybelline tip carioca, extrem de usor de aplicat (cos i'm not an expert) si rezistent. 

Tot citind bloguri straine, am dat si peste acest gel eyeliner de la Maybelline si dupa multe amanari n-am mai rezistat si l-am comandat de pe feelunique.com. A venit in mai putin de o saptamana si sunt absolut incantata de el. 



Eye liner-ul vine impreuna cu o pensula speciala care este extrem de utitila. Spre deosebire de chestia minuscula de la Elf, pe care am incercat s-o folosesc fara succes, pensula de la Maybelline are dimensiunea perfecta si forma pointed mi se pare mult mai simplu de folosit decat cea angled.



Textura este foarte fina si blackest black, si ce imi place si mai mult este ca nu isi schimba nuanta sau intensitatea odata ce se usuca. In plus de asta..este rezistent..am incercat sa indepartez swatch-ul cu apa si sapun dar fara succes. A mers doar atunci cand am folosit un demachiant si am frecat apasat cu o discheta demachianta. 


Dupa incercarea cu apa si sapun



Eu am incercat sa-l gasesc initial la noi, dar fara succes. Daca doriti sa-l cumparati se poate gasi in UK cu aproximativ 8 lire.

5 comentarii:

  1. si eu vreeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaauuuuuuuuuuu :))

    RăspundețiȘtergere
  2. L-am primit si eu cadou de la o prietena din Germania si sunt extrem de multumita de el. Pensula e pur si simplu incredibila<3, iar ambalajul din sticla imi place la nebunie! Cand se termina tusul cu siguranta il voi folosi la altceva:D

    RăspundețiȘtergere
  3. ce tare! Si eu as fi curioasa de el...dar oare nu se usuca in timp ca si cel de la elf?

    RăspundețiȘtergere
  4. Hmm.. nu stiu ce sa spun. Pana acum s-a comportat foarte bine si eu am fost atenta cu el sa-l las cat mai putin posibil deschis.

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna! Am o intrebare.. Si eu vreau sa comand pe acesta.. Si cum trebuie sa platesc? La ce moneda? Sau cum?:) Multumesc pentru raspunsul.. :)

    RăspundețiȘtergere