duminică, 12 februarie 2012

Ilcsi

Am auzit prima data de aceasta firma de la o colega de munca unguroaica care folosise o mostra din masca cu paprika si care a fost atat de incantata de efectul de lifting si diminuarea ridurilor de expresie incat a cautat si finally gasit si un distribuitor in Romania. Yay.

Ce spune producatorul despre filosofia Ilcsi?



"Filosofia Ilcsi este una simpla si naturala. Noi consideram ca natura are o rezolvare pentru orice problema a tenului. Din acest motiv, cosmeticele profesionale organice Ilcsi sunt mereu produse din fucte, legume, plante medicinale si ape de izvor proaspete, oferind astfel tenului, în loc de diverse extracte, o bogatie de ingrediente active culese direct din natura.

Gama variata de produse propusa de compania Ilcsi se adreseaza celor ce prefera o ingrijire naturala a tenului, fara riscul unor efecte secundare. Noi acordam respectul cuvenit oricarei forme de viata, de aceea, în procesele de testare a produselor Ilcsi nu utilizam animale, si, mai mult, nici unul din produsele Ilcsi nu contine extracte de origine animala.


Produsele pe care le-am incercat si care mi-au placut pana la dependenta sunt : Masca inaintea evenimentelor si AHA peeling biologic. Producatorii recomanda folosirea peelingului biologic doar in combinatie cu masca pe baza de paprika asa ca m-am conformat dorind sa fac totul ca la carte. 


AHA peeling biologic (62 lei) are o textura asemanatoare unui gem si miros preponderent de musetel. Fiind 100% natural, veti gasi si cativa samburi de struguri sau bucatele de ceea ce imi pare a fi coaja de mar.


Cum il catalogheza producatorul? "Peeling biologic pentru toate tipurile de ten, se aplică întotdeauna împreună cu Masca înaintea evenimentelor. Are efect cheratolitic, de întinerire, antirid și antiinflamator. Conține măr, moșmoane, struguri și ulei de lemongrass.

Produsul se aplica pe tenul curatat, evitant zonele sensibile din jurul ochilor si buzelor, iar peste el se aplica cu paprika de mai jos.

Masca inaintea evenimentelor ( 56 lei) arata ca un sos mai gros cu miros de paprika, iar producatorul sustine ca este "Unul din cele mai populare produse Ilcsi, benefică pentru orice problemă a tenului. După aplicare pielea devine netedă, fermă, catifelată și întinerită iar ridurile vor fi netezite spectaculos. Stimulează circulația sanguină și limfatică, facilitând astfel și absorbția ingredientelor din produsele aplicate ulterior."



So..dupa testare, trebuie sa mentionez ca aceste produse nu sunt pentru cei slabi de inima. De ce ? Din simplul motiv ca la cel mult 3 minute de la aplicare pielea incepe sa reactioneze, se inroseste cumplit, si te trec toate caldurile. Pentru cele care folosesc Revicel..well..e ca si cum te-ai da pe fata cu el :) Si asta dureaza cam 20 de minute, intensitatea scazand insa treptat. Masca se tine pana la uscare, moment in care se poate dezlipeste usor de pe fata. Cu cat stratul a fost mai gros cu atat mai usor si uniform se va desprinde aceasta masca. 

Pentru mine roseata se diminueaza in cateva ore si nu mai este perceptibila, dar cred ca depinde mult si de sensibilitatea pielii. Colega mea si a doua zi la munca era putin imbujorata. Ca efecte, well, pielea este mult mai elastica si chiar iti creaza impresia de lifting usor si honestly nu cred ca am mai folosit un produs care sa-mi placa atat de mult si la un pret acceptabil, deci cu siguranta le voi mai cumpara si ma gandesc serios sa mai incerc si alte produse Ilcsi.

Inca ma gandesc daca sa postez sau nu si pozele ingrozitoare din timpul procedurii, but you already have an idea.

3 comentarii:

  1. suna interesant..o poza cu ingredientele ai cumva la indemana?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate am aruncat leaflet-ul care continea ingredientele :( il voi pastra pe urmatorul.

      Ștergere
    2. Scrie pe site:) este un catalog Ilcsi acolo

      Ștergere