sâmbătă, 7 mai 2011

Best face cream ever

When you are almost 28 years old (sniff) using every day a face cream becomes a must. I have a combination skin that is most of the time dehydrated and it's really hard to find a good face cream because most of those made for an oily/combination skin are almost powerless when it comes to hydrate and those made for dry skin are way too oily for my skin.

Cand ai aproare 28 de ani (sniff) folosirea zilnica a unei creme pentru fata e un must. I'm un ten mixt si deshidratat in ceea mai mare parte a timpului si este foarte greu sa gasesc  o crema buna pentru ca cele mai multe creme pentru ten gras/mixt sunt ineficiente cand este vorba de hidratare, iar cele pentru ten uscat sunt prea grase pentru tenul meu.

So after years of searching something to make me smile i found the best face cream ever: natural Shea butter. I use it every night before sleep as a face cream and for the eyes zone and it's incredible. You might think it's too heavy for an oily/combination skin but it's not true. It gets absorbed while you sleep and in the morning the skin looks awesome. It's noncomedogenic unlike the cocoa butter, it helps your skin regain elasticity and smile again. 

Dupa ani de cautare a cremei perfecte am gasit cea mai buna crema: unt de Shea natural. Il folosesc in fiecare seara inainte de culcare pe post de crema pentru fata si zona ochilor si este incredibila. Ati putea crede ca este prea grea pentru un ten gras/mixt dar nu este adevarat. Se absoarbe in timpul somnului iar dimineata pielea arata superb. Este noncomedogenic spre deosebire de untul de cacao, ajuta pielea sa-si recapte elasticitatea si sa zambeasca iar.


I'm using Shea Butter from Now Solutions but any other brand should be the same.

Folosesc Shea Butter de la Now Solutions dar orice alt brand ar trebui sa fie la fel.


And i've been using it for body too and a small amount goes for a long time. It has a neutral smell and a buttery color.

L-am folosit si pentru corp si o cantitate mica iti ajunge pentru mult time. Are un miros neutru si o culoare asemanatoare untului.


So why use those face creams with a lot of weird and unhealthy ingredients when you have this awesome option? Try it and you're going to feel the difference right away.

De ce sa folosim acele creme care contin atat de multe ingrediente ciudate si nesanatoase cand avem solutia asta? Incercati-l si o sa simtiti diferenta imediat.


7 comentarii:

  1. Foarte util review-ul. Eu testez acum Apidermaliv si sunt foarte incantata. Tot seara il folosesc, ca e destul de grasa. Si contine si unt de shea. Si e si produs romanesc! :D Ti-l recomand. (ah, btw si eu am tenul mixt-uscat)

    RăspundețiȘtergere
  2. buna,
    mersi de review, chiar vroiam sa mi-o cumpar si imi prinde bine articolul tau.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu stiam ca poate fi folosit si pt fata.Mersi de pont:*Am sa incerc.Dar ai zis ca il folosesti si in zona ochilor?Ce imbunatatire ai observat??
    :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Mie nu imi place deloc mirosul, insa am gasit variante cu geranium sau ylang ylang, cocos, portocale etc. si acelea sunt super :)
    28 de ani?? Vorbesti serios? N-as fi crezut :)

    RăspundețiȘtergere
  5. cat costa si de unde ai cumparat-o?

    RăspundețiȘtergere
  6. @Diana M-ai facut curioasa :) o sa incer si asta :P @ Sunshine: eu n-am gasit pana la untul de shea o crema contur pentru ochi care sa faca ceva cat de cat. Ce am observat de cand folosesc untul de shea este ca zona respectiva este tot timpul hidratata. Ridurile care sunt deja instalate nu au cum sa dispara dar macar nu vor aprea altele curand :). @YellowJade: i'm sooo old :) @ Elaine: am luat-o anul trecut de aici: http://www.suplimente.ro/cosmetice-si-ingrijire-corporala/unt-de-shea-207ml.html . Acum s-a mai scumpit. Eu am cumparat unt de shea si unt de cacao cu veo 37 Ron.

    RăspundețiȘtergere
  7. Am inteles si eu de ceva timp importanta folosirii ingredientelor naturale. Imi doresc si eu unt de shea! Sper sa imi cumpar in vara asta.

    RăspundețiȘtergere