duminică, 27 mai 2012

Mario Badescu Honey Moisturizer

Am luat acest moisturizer oarecum din intamplare. Doream un alt produs care la vremea aceea nu mai era in stoc si mi l-au oferit ca alternativa pe acesta. Cum voiam neaparat sa folosesc voucher-ul de reducere pe ca il aveam, desi circumspecta, am zis hai sa vedem ce-i cu acest Honey Moisturizer.La prima impresie insa mi s-a parut prea gras pentru tenul meu mixt si desi mirosea extrem de frumos si atragator, l-am uitat printr-un sertar pana acum vreo doua luni cand plictisindu-ma de moisturizer-ul de la Paula's Choice, i-am mai dat o sansa acestui Honey moisturizer. And we are in love since then :)


Cred ca reteta succesului cu el este cantitatea pe care o aplici, care difera in functie de nevoile tenului tau zilnice. O cantitate cam cat o boaba de mazare imi ajunge lejer pentru fata si gat si intra extrem de repede in piele, iar ce pot spune este ca intr-adevar hidrateaza foarte bine. Desi am tenul mixt cu zone in care pielea este foarte uscata, de cand il folosec n-am mai avut absolut nicio problema. Fondul de ten se intinde perfect indiferent de conditii.


Nu sunt foarte incantata de ambalaj in sensul in care sticluta este dintr-un plastic flexibil si atunci cand nu este plina, isi cam pierde ocazional forma in incercarea ta de a scoate produs.  But we can live with that.

Pretul intreg este de 155 lei. Inca nu sunt sigura ca l-as cumpara la pret intreg, dar cu siguranta as face-o cu alta reduce.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu