marți, 3 ianuarie 2012

Mario Badescu Cellufirm Drops

Primul produs Mario Badescu pe care l-am testat si primul care mi-a placut atat de mult incat am cumparat varianta full-size..De ce? Pai am cautat mult timp o crema de fata usoara, dar hidratanta pe care o pot folosi dimineata fara sa arat ca un bec in doua ore. Am incercat o perioada Yes to tomatoes, tot un tester, dar cand am cumparat si produsul full size nu mi-a mai placut. Tenul meu este foarte incapatantat..mixt spre gras asa ca nu pot folosit nicio crema mai bogata, dar si daca nu folosesc crema sub fondul de ten pielea se usuca si arata foarte urat..asa ca..incearca sa impaci si capra si varza. Well cu Cellufirm Drops se pare ca aproape am reusit iar reactia mea dupa prima folosire a fost WOW!


Revenind la produsul nostru, ce imi place este echilibrul perfect dintre puterea de hidratare si cea de normalizare a tenului. Il folosesc dimineata, cate un drop mai mare care imi ajunge pe fata si putin pe gat. Picuram cu mila la inceput avand in vedere pretul (130 Ron), dar am zis ca macar sa ma bucur de ea cum trebuie. Collagen for the skin please!

Parfumul este un pic ciudat..mie imi miroase a siropul de tuse amar din copilarie..un mix de plante si medicamente. Nu deranjeaza si mie chiar a inceput sa-mi placa.  Culoarea este si ea mai ciudata, but oh well as long as my skin is full of joy..


Si mai jos lista de ingrediente



Cu toate ca pretul este maricel, cred cu siguranta ca il voi cumpara iar pentru ca tenul meu arata mult mai sanatos, luminos, iar pielea mult mai elastica de cand il folosesc.

Pros: Efecte vizibile, Collagen based, perfect pentru un ten gras, tern
Cons: Pret


3 comentarii:

  1. Am testat si eu produsul asta si mi-a placut. Insa parca n-as da 130 ron pe el...

    RăspundețiȘtergere
  2. De cand caut eu asa ceva!
    Multumesc pentru review, abia astept sa o incerc :)

    RăspundețiȘtergere