sâmbătă, 3 decembrie 2011

Oferta fantastica pentru epilare definitiva

Pentru cele interesate, o oferta incredibila: 199 RON in loc de 8.200 RON pentru 7 sedinte inghinal total (fara interfesieri) + 7 axila + 7 mustata + 7 brate + 7 picioare lung. Beneficiezi de 98% reducere la servicii de epilare definitiva pentru 5 zone cate 7 sedinte pentru fiecare zona, numai la BHS Fashion.

Mai multe detalii aici.

Eu am achizitionat deja oferta acum o saptamana de pe alt site de reduceri, iar prima programare este la sfarsitul lui Decembrie (programarile se pot face incepand cu 15 Decembrie) si am fost informata ca vor avea loc o data la 3 saptamani.  Oferta mi se pare extrem de atractiva in conditiile in care doar pentru picioare o sedinta este in medie 200 de euro.

5 comentarii:

  1. Buna ziua,

    Am vazut ca cei de la BHS Fashion au mai facut acesta oferta in reptate randuri pe alte site-uri.

    Am o mare rugaminte: daca a achizitionat cineva de la ei sa ne spuna o parere dupa primele sedinte. Profesionalismul angajatilor, seriozitate, puncte slabe, puncte forte...orice alte impresii.

    Multumesc anticipat,
    Ana

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna,
    Cate sedinte ai reusit sa faci din multitudinea pe care o ofereau pe acel voucher?
    Ai vazut ceva rezultate?
    Multumesc, ALina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am facut doua sedinte pana acum. Rezultate se vad deja (pe maini mai ales si portiuni ale piciorului), dar aparatul folosit nu mi se pare a fi unul profesional, din acelea tip statie, ci unul portabil, care nu are aceleasi efecte.

      Ștergere
    2. eu am facut 5 sedinte! ieri am fost la ultima si am avut surpriza sa gasesc un aparat profesional din acela de tip statie si intradevar se simte diferit fata de cele vechi dar ne-au dat o sedinta de intretinere gratuita...

      Ștergere
  3. Sa ne spui ce rezultate ai obtinut dupa toate sedintele. Ma gandesc si eu de ceva timp la epilarea definitiva si orice parere e bine venita.

    RăspundețiȘtergere