sâmbătă, 22 octombrie 2011

Sapunurile Jovis

Acum ceva timp, Jovis a oferit spre testare doua sapunuri naturale: unul la alegere si unul surpriza. Cum nu folosisem niciodata aceste sapunuri, m-am inscris si eu si in curand am primit cele doua produse: Secret Rose Garden ales de mine si Sea Breeze (sapun cu alge si sare de mare) ales de producator.



Ce mi-a placut:
  • Sapunurile vin ambalate foarte frumos si mi-a placut sistemul de desfacere al cutiei cu ajutorul unei sfori micute. Iar nota scrisa personal m-a facut sa ma simt ca in fata unui cadou de ziua mea :)
  • Spuma este foarte cremoasa.
  • Nu se inmoaie repede, rezistand mai mult ca alte sapunuri naturale folosite.
  • Hidrateaza de cele mai multe ori satisfacator.

    Ce nu mi-a placut:

    • In primul rand parfumul. Eu sunt genul pentru care parfumul produsului conteaza cam in acceasi masura ca si calitatea. Sapunul Sea Breeze mirosea foarte tare a..alge cred, un miros putin mai ciudat pe care eu l-am catalogat "prafos"si care mie mi-a displacut. Pentru ca parfumului lui era foarte intens si pentru ca cele doua sapunuri au stat pe timpul transportului impreuna, Secret Rose Garden mirosea cand l-am deschis ca Sea Breeze. Dupa o perioada de folosire a celui cu trandafiri am inceput sa percep si ceva nuante dulcege care aduceau a trandafiri dar nu parfumul placut pe care mi l-as fi dorit.
    • Am folosit doar Secret Rose Garden pentru fata de doua ori pe zi si cateodata simteam ca pielea ma strange.
    • Sea Breeze este total neindicat pentru toaleta intima :)

      Concluzia? Imi plac, dar as cumpara doar daca parfumul este mai placut si mai puternic.

      3 comentarii:

      1. Mie Sea Breeze mi s-a parut fantastic, mirosea a mare si soare :) L-am folosit pana la ultima cojita si l-am adorat. Nu am incercat Rose Garden.

        Daca iti plac sapunurile foarte parfumate, ti le recomand pe cele Lois, au o tona de ulei esential :D
        Cateva variante : cafea si anason, menta, geranium, melissa, musetel si palmarosa...

        RăspundețiȘtergere
      2. Funny. Eu am folosit pana acum Galador care imi plac foarte mult dar chiar am gandeam si la Lois. Cand termin stocul pe care il am, voi incerca si Lois :D. Merci mult de detalii.

        RăspundețiȘtergere
      3. Daca ai ocazia, sa incerci de la Jovis sapunul cu morcovi. Miroase divin a anason! Este preferatul meu dintre toate sapunurile naturale pe care le-am incercat.

        RăspundețiȘtergere