joi, 24 martie 2011

Cadou Ivatherm

Unica de Aprilie vine cu un cadou Ivatherm: Resveratrox Forte Anti-cellulite (75ml). Revista costa 14 Lei iar eu abia am apucat un numar :)

marți, 22 martie 2011

My first Elf products

Dupa ce m-am gandit, m-am razgandit, am citit, vazut swatch-uri etc. m-am hotarat sa incerc si eu produsele Elf. E drept ca nu m-au tentat decat cele din gama studio, mai ales niste blush-uri pe care le vazusem eu pe site-ul din UK si aratau asa frumos in cutiutele lor ..sniff.. dar trebuie sa rezist eroic dupa achizitionarea a 3 blush-uri Farmasi care cred ca o sa-mi ajunga juma' de viata. Da, tocmai am realizat ca n-am fost in stare sa consum ever vreun fard, ruj sau blush total. Hmmm...am i a freak?!


Revenind insa la produsele noastre si concluzionand ca as vrea sa incerc si ceva pentru sprincene in afara de cele doua creioane de care imi aduc aminte din an in Paste am luat un Eyebrow Kit light si Eyebrow treat & tame. Abia le-am scos din cutiute si arata asa frumos :)


Ambalajul ambelor produse imi place foarte mult. Inca nu am apucat sa le folosesc dar the Treat & Tame thing smells awful. Am sa revin cu detalii in cateva zile timp pus la dispozitie spre a-mi face o parere.


duminică, 20 martie 2011

China Glaze de duminica

Pentru ca nu imi plac unghiile lungi si lacuite in nuante grele, folosesc intotdeauna o nuanta cat mai naturala atunci cand am unghiile mai lungi. Iar atunci cand sunt scurte folosesc nuante inchise de rosu, aubergine sau maro pentru ca imi place mult cum vin pe o unghie micuta.

 

sâmbătă, 19 martie 2011

Mania rujurilor

In ultimele doua saptamani cred ca am achizitionat mai multe rujuri decat in ultimii trei ani la un loc. Fie ca am vazut un review pe vreun blog si n-am putut rezista tentatiei, fie ca in drumul meu m-am poticnit pe la vreun stand sau magazin "doar sa vad ce mai este nou" (da..horrible reason) cert este ca am ajuns sa spun ca nu mai am nevoie de alt lipstick (bine poate unul rosu aprins dar mai poate astepta). Incredibil, nu?

Dupa cum se vede si in swatch-ul de mai jos, am o pasiune pentru nuantele nude, peach sau roz. In plus sunt cam singurele care se potrivesc tenului meu deschis la culoare si care imi permit sa accentuez machiajul ochilor. So iata cele sase nuante dintre care cinci au fost achizitionate in ultimele saptamai (shame on me). Ignorati va rog starea lacului de unghii. E in teste :)



Iar mai jos un test de rezistenta (am spalat mana cu apa si putin sapun frecand usor pielea)




Singurele care m-au multumit in ceea ce priveste rezistenta sunt Flormar Long Wearing si Rimmel, dar sa le luam pe rand.


 Flormar True Color 12


Pros:
  • Nuanta superba de nude peach
  • Cremos si usor de aplicat
  • Pret: in jur de 16 Ron
Cons:
  • Nu rezista mult pe buze
  • Forma care mie imi displace
  • Miros de ruj de duzina

 Flormar Long Wearing L16

 Well, il ador. Nuanta foarte frumoasa, pigmentat si rezistent.


Pros:
  • Foarte pigmentat
  • Rezista onorabil pe buze
  • Mat
  • Pret scazut in jur de 18 Ron
Cons:
  • Usuca putin buzele dar in limita acceptata
  • Parfum iefin dar putin mai ok decat cel folosit pentru True Color


Sephora Lip Attitude Glamour G19

Imi place mult luciul pe care  il confera dar pretul este mult prea mare pentru calitatea oferita.


Pros:
  • Se intinde extrem de usor
  • Hidratant
  • Luciu foarte frumos
  • Miros placut
Cons:
  • Ambalaj cam mare pentru gustul meu
  • Nu rezista foarte mult pe buze
  • Pret ridicat: cam 45 Ron daca imi aduc bine aminte


Rimmel Vintage Pink

Imi place enorm de mult culoarea si felul in care se armonizeaza cu nuanta buzelor si a tenului meu. Desi mie nu-mi plac produsele Rimmel, am fost impresionata de acest ruj si cu siguranta voi mai cumpara.


Pros:
  • Foarte pigmentat
  • Hidratare medie
  • Rezista pe buze timp indelungat
  • Miros placut
Cons:
  • Poate pretul: 24 Ron


Maybelline Peach Bonbon

Atunci cand l-am testat pe mana, inainte de a-l cumpara mi s-a parut a fi destul de pigmentat si cu exact cat luciu imi place mie. Well, lectie invatata. Buzele mele sunt mai pigmentate in mod natural si cam in aceasi nuanta, asa ca rezultatul obtinut dupa folosirea acestuia a fost aproape zero. Damn.


Pros:
  • Luciu placut
  • Hidratare
Cons:
  • Putin pigmentat
  • Rezistenta scazuta
  • Pret: in jur de 25 Ron

Din pacate am uitat sa fac poze si la lipstick-ul MAC. Cred ca l-am cumparat vara trecuta de pe allcosmeticswholesale la pretul de 12 dolari. Imi place ca este cremos, hidratant si miroase foarte atragator. Insa din punct de vedere al rezistentei nu se compara cu Flormar sau Rimmel care sunt mult mai ieftine. Concluzia? Mi-am facut damblaua cu rujul MAC si cam atat. Despre experienta mea cu produsele MAC in alt post.

Astept saptamana viitoare sa primesc comanda facuta la Farmasi de unde am achizitionat printre altele inca trei rujuri. Yes i know, i'm sick :)

Voi de ce rujuri v-ati indragostit?

duminică, 13 martie 2011

Meet Agent lavender

Incursiunea mea in regatul lacurilor de unghii mai scumpe de 7 lei :D incepe cu China Glaze si al ei Agent lavender. 


Am aplicat de doua ori asa cum fac in cazul oricarui lac de unghi. Prima aplicare nu a fost grozava pentru ca oja nu s-a intins uniform si au ramas niste dungulite prin care se putea inca zari unghia naturala. La al doilea strat problema a disparut. Culoarea este foarte draguta insa nu mi se pare ca lacul are un luciu mai pronuntat decat cele pe care le folosesc in mod constant aka Coral prosilk care nu este mai mult de 7 ron si care rezista pe unghii in jur de 5 zile. 

Pretul a fost de 23 ron si pe langa aceasta nuata am cumparat si Innocence care este un foarte frumos roz pal in genul celor folosite pentru french manicure. Pe aceasta am folosit-o saptamana trecuta si pe langa faptul ca imi place mult nuanta si rezista cam 6 zile cu spalat vase inclus nu mi s-a parut a merita totusi cei 23 de lei pentru ca luciul s-a estompat undeva dupa 3 zile. Ntzz.

Cu siguranta o sa mai cumpar pentru ca au unele nuante tare frumoase si pe care nu le gasesti la lacurile de unghii mai ieftine but i know it wont make the Earth stay still :)

Daca va intereseaza brand-ul, eu le-am achizitionat de pe Beauty in the bottle iar experienta a fost foarte placuta.

Din cate am vazut au si 3 nuante din colectia Crackle. Efectul final eu il consider horrible dar daca va intereseaza aveti de unde lua :)

duminică, 6 martie 2011

What am i using this week - face


M-am gandit sa inaugurez o rubrica intitulata "What am i using this week" (pentru a organiza putin folosirea produselor :D ). In aceasta saptamana va prezint produsele pentru ten:

1. Crema hidratanta pentru fata Yes to tomatoes. Este varianta mica luata la un kit din Sephora. Imi place enorm de mult parfumul ei (desi urasc sa pun produse parfumate pe ten), hidrateaza fara a lasa tenul gras si constituie o excelenta baza e machiaj. O recomand si sunt convinsa sa imi iau si varianta in size normal.

2. Dr. Hauschka crema de spalat tenul. Pur si simplu o ador. Costa o caruta de bani (65 Ron) dar e fantastica. Nu usuca tenul pentru ca are o compozitie mai mult uleioasa (da stiu ca suna ciudat dat este exact ce trebuie pentru eliminarea impuritatilor de pe tenul meu gras) hidratand perfect, contine faina de migdale cu rol usor exfoliant si miroase a trandafiri (zic eu).

Intreaga lista de ingrediente : Apa, emulsie din samburi de migdale si ulei de migdale, extract de Anthyllis vulneraria, extract din flori de galbenele, ulei de arahide, ulei din germeni de grau, extract de musetel, de sunatoare, hamamelis, ulei de migdale dulci, parfum (leiuri esentiale – citronelol, geraniol, extract de acerola, guma xanthan, alginati.

3.  Burt's Bees cleaning cream. O crema de spalat tenul mentolata pe care o folosesc dimineata pentru senzatia de prospetime pe care mi-o ofera. Curata tenul frumos dar uneori (depinde de cat e frig a fost afara) imi usuca pielea.

4. Yes to Tomatoes Facial Mask. O masca pe baza de argila pe care o folosesc 1-2 pe saptamana. A fost inclusa in kitul despre care vorbeam mai sus. Imi place pentru ca desi da o usoare senzatie de usturime la inceputul aplicarii, micsoreaza porii si vindeca eventualele cosuri aparute.

Saptamana viitoare este "What am i using this week - body". Yay! :)

Un nou concurs

Gabi si echipa organik.ro ofera cateva premii extrem de interesante:


imagini preluate de pe manie.ro

- exfoliant pentru corp cu sare marină, aloe vera şi uleiuri esentiale parfumate -  Bioearth
- unt de corp delicios, handmade, Chocolat -  Reverto
- ulei de argan bio  – Laboratoires Ineldea
- demachiant bio 3 in 1  – Eco Cosmetics

Nu stiu ce va doriti voi dar eu cu siguranta as vrea demachiant bio 3 in 1  – Eco Cosmetics 


Bafta tuturor!

Burt's Bees Essential Kit - vandut


Pentru cele tentate de acest brand de produse care inca nu se gaseste in Romania, am disponibil un kit la pretul de 50 Ron plus taxe postale. Este luat de pe lookfantastic.com care mi-au trimis din greseala doua kituri la fel (i know :( ) la pretul de 12.99 Lire. Kitul este nedesfacut si contine 5 produse. Daca sunteti interesate va rog sa-mi lasati un comment.

Pentru mai multe detalii privind Burt's Bees click here.